Leiden, 14 april.

                        “Zijn we niks vergeten?

                        - Vast.

                        Hebben we nog iets nodig?

                        -Vast.

                        Blijven we wel bij mekaar?

                        -Yes!

                         Yes!!. “

Beste,

Het is zover, de Veenproeven van ‘Songspiel My Videoland’ komen er aan. We zijn zeer blij en trots, nu al. Kom met ons deze avond beleven, het worden er slechts twee dus mis het niet. We zijn met een groep van 15 spelers en muzikanten onder leiding van Paul Koek een koers aan het varen die we nog nooit eerder gevaren hebben. Veenproef u weet wel; super lekker eten, muziek, performance, wetenschappers en ervaringsdeskundigen die zich voegen naar één onderwerp. Dit keer is dat; de samenleving of hoe die er uit zou kunnen zien door de ogen van de mensen die aan de zijlijn staan; de verstandelijk beperkten.

Dus, leun een stukje naar voren en spring in de doorzichtige tunnel die van u naar ons loopt, schud het ongeloof af als een natte stinkende hond.

Vriendelijke groet,

Elsa, Bastiaan, Ibelisse, Jochem, Catelijne, John, Lars, Guido, Roland, Milena, Manuel, Tabitha, Ton, Jason, Jacobien, Isabel, Paul.

 

INFO

Datum: dinsdag 26 april en vrijdag 13 mei 19:00  Locatie: Scheltema Leiden: Marksteeg 1, Leiden

Kaarten inclusief diner €25 per persoon  Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3318053.   Zie:https://www.facebook.com/events/489505954568599/ en https://www.facebook.com/events/857167584406031/