T.I.M.E. (This Is Music-theatre Education)

T.I.M.E. (This Is Music-theatre Education) is de masterspecialisatie muziektheater van het Koninklijk Conservatorium Den Haag in samenwerking met muziektheaterensemble de Veenfabriek in Leiden. Kunstvakstudenten kunnen na hun bachelorprogramma aan het conservatorium, de toneelschool of de kunstacademie de master volgen om zich verder te ontwikkelen in interdisciplinair muziektheater.

www.muziektheatertime.nl


PRAKTISCHE INFORMATIE VEENPROEF T.I.M.E.

Voorproef op de Meesterproef

Datum donderdag 24 april 2014
Locatie Scheltema, Leiden
Entree € 20,- (inclusief diner & administratiekosten)
Aanvang 19:00 uur (inloop v.a. 18:30 uur)

button 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de veenproef


Momenteel werken de TIMErs individueel aan het Bedrijvenproject en hun afstudeerproject. Previews van het afstudeerproject zijn te zien op de Veenproef op do 24 april 2014.

In december en januari is onder begeleiding van de nieuwe generatie muziektheatermakers, Rik Elstgeest en Bo Koek (Touki Delphine) nauwgezet toegewerkt naar een Theatraal Concert dat ma 27 januari op de zolder van De Veenfabriek (Scheltema Leiden) gepresenteerd is.


Een Veenproef
is een avond waarop acteurs, actrices en muzikanten composities en fragmenten uitproberen, terwijl u aan lange tafels geniet van heerlijk eten dat in het teken staat van het thema. Interessante sprekers vertellen over onderwerpen die in de lijn van het thema van de voorstelling  liggen.
De Veenproef inspireert zowel de regisseur, acteurs, muzikanten als  u, de bezoeker. Iedereen is dan ook tijdens de Veenproef gelijk aan elkaar en vragen kunnen zowel door u als door Veenfabriekers worden gesteld.