MOBY DICK
Met MOBY DICK zet de Veenfabriek de langjarige samenwerking met Schauspielhaus Bochum voort. Lees meer » 

VEENPROEF TIME: TRASHY TREATS
Op 14 maart presenteert de Veenfabriek de Veenproef Trashy Treats, vormgegeven door onze nieuwste lichting talentvolle masters muziektheater. Lees meer »

ARIANNA
De komende twee jaren krijgt Lizzy Timmers de kans om, twee voorstellingen te regisseren bij de Veenfabriek. In 2014 wordt dat een coproductie met Wunderbaum onder de (werk-) titel 'The House' en dit jaar is dat 'Arianna'. Lees meer »

DE NIEUWE WERELDSYMFONIE

GEDEELDE KAMERS

HYLLOS
 

   

 

Kracht/Toekomst

Elk jaar neemt muziektheaterensemble de Veenfabriek een centraal thema als uitgangspunt voor haar voorstellingen. Dit seizoen is dat Kracht/Toekomst: Waar vinden we de kracht om na te denken over de toekomst? In het jaar dat de driedubbele crisis vol in de maatschappij landt, gaat de Veenfabriek op zoek naar een nieuw elan; naar de ruimte voor een volgende stap in de ontwikkeling van onze prachtige maatschappij. Het onderzoek naar de staat van de maatschappij tijdens Geloof / Ongeloof (het jaarthema van het vorige seizoen) heeft ons laten inzien dat het er lang niet zo slecht voor staat als beleidsmakers, politici en media ons willen doen geloven. Wel valt er genoeg te verbeteren. Wij stropen de mouwen op. Doet u mee? 

Subcategorieën