VEENPROEF TIME

Datum donderdag 14 maart 2013
Tijd 19:00 uur (kassa open v.a. 18:30 uur)
Entree € 20,- (incl. maaltijd)
Reserveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 071 331 80 53De sprekers voor de Veenproef van TIME zijn nog niet bekend.e-flyer trashy treats a5

Over de voorstelling


VEENPROEF TIME 14-03-2013

TIME 2012-14 bestaat uit een sterke lichting van negen studenten met verschillende achtergronden: Robin Coops, Claudia Hansen, Sterre Konijn, Joske Koning, Lucas Kramer, Jorinde Kuiper, Bas Maassen, Lien Pisters en Lisa Verbelen.

De TIME-studenten onderzoeken vanuit ieders discipline (klassiek slagwerk, zang, performance, beeldende kunst, dans, muziek- en theaterwetenschap) het muziektheater om tot nieuwe presentatievormen te komen. In sep-dec ’12 onderzochten de studenten o.l.v. Paul Koek en Paul Slangen verschillende facetten van het muziektheater in de visie van T.I.M.E. Daarnaast werkten zij met spelers van de Warme Winkel (Mara van Vlijmen en Jeroen de Man) en Touki Delphine (Rik Elstgeest en Bo Koek) aan een voorstelling die in december de eerste try out had en in het voorjaar verder ontwikkeld wordt voor verschillende festivals.
 
In januari volgden de studenten workshops Scenografie en Relatie Ruimte – Object. De komende periode, februari – maart, werken de studenten aan een individueel onderzoeksproject. Claudia, Sterre en Lucas doen dat in Istanbul; de anderen in Leiden. Hun ‘work in progress’ laten de TIMErs zien tijdens de Veenproef op donderdag 14 maart.