TIME, de MA Muziektheater van het Koninklijk Conservatorium i.s.m. de Veenfabriek, huist in het monumentale Scheltema-complex in Leiden, een industrieel erfgoed. We zijn in september 2014 met de derde lichting gestart.
TIME 2014-16 bestaat uit een zeer getalenteerde, uitdagende groep van acht studenten met verschillende achtergronden: Larysa Bauge, Iris van der Ende, Karlijn Hamer, Bram van Helden, Mareen Lieftink, Marijn Prakke, Ward Reijmerink, Anne Roos Rosa de Carvalho.
De TIME-studenten onderzoeken vanuit ieders discipline (klassiek gitaar, harp, zang, performance, compositie, regie, mime, filosofie,  literatuur- en theaterwetenschap) het muziektheater om tot nieuwe presentatievormen te komen. In sep-dec ’14 onderzoeken de studenten o.l.v. Paul Koek, Paul Slangen, Thomas Johannsen en Johan Kolsteeg, verschillende facetten van het muziektheater in de visie van T.I.M.E. Daarnaast werken zij met spelers van de Warme Winkel (Mara van Vlijmen en Jeroen de Man) en Touki Delphine (Rik Elstgeest en Bo Koek) aan een voorstelling die in december gepresenteerd wordt aan publiek.

 

TIME 2014-16 bestaat uit een sterke lichting van acht studenten met verschillende achtergronden: Larysa Bauge, Iris van der Ende, Karlijn Hamer, Bram van Helden, Mareen Lieftink, Marijn Prakke, Ward Reijmerink, Anne Roos Rosa de Carvalho.

De TIME-studenten onderzoeken vanuit ieders discipline (klassiek gitaar, harp, zang, performance, compositie, regie, mime, filosofie,  literatuur- en theaterwetenschap) het muziektheater om tot nieuwe presentatievormen te komen.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

071-5161 899 Ines van der Scheer
06-5251 9030

Werkplaats T.I.M.E.:
Scheltema-complex
Marktsteeg 1, 2312 CS Leiden

  

 

 

 

OVER T.I.M.E.

T.I.M.E. (This Is Music-theatre Education)

T.I.M.E. (This Is Music-theatre Education) is de masterspecialisatie muziektheater van het Koninklijk Conservatorium Den Haag in samenwerking met de Veenfabriek. Kunstvakstudenten kunnen na hun bachelorprogramma aan het conservatorium, de toneelschool of de kunstacademie de master volgen om zich verder te ontwikkelen in interdisciplinair muziektheater.

www.muziektheatertime.nl