WORD DONATEUR VAN DE VEENFABRIEK

Wilt u het werk van de Veenfabriek ondersteunen? Word dan donateur en profiteer van de maximale belastingaftrek. Hoe hoger uw gift des te meer belastingvoordeel u krijgt, maar iedere gift is natuurlijk welkom. En bij een gift hoort natuurlijk ook een tegenprestatie!

Bij een donatie vanaf  € 250 per jaar krijgt u twee vrijkaarten voor de reprise van Hoogwater voorheen Laagwater in een stad naar keuze (tournee van 18 aug. t/m 15 nov. 2015), een voorstelling van en met Wim T. Schippers.

Bij een jaarlijkse donatie vanaf € 1.000 krijgt u niet alleen twee vrijkaarten voor de reprise van Hoogwater voorheen Laagwater in een stad naar keuze (tournee van 18 aug. t/m 15 nov. 2015), een voorstelling van en met Wim T. Schippers, maar ook VIP uitnodigingen voor alle premières in het seizoen


DE VEENFABRIEK HEEFT UW STEUN HARD NODIG!

Waarom? De Veenfabriek is een kleine actieve organisatie met de blik altijd positief op de toekomst gericht. Wij maken muziektheater, doen dat graag en worden daarvoor al jaren structureel ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en voor een kleiner deel door de Gemeente Leiden. Ook u kunt ons helpen Dat doet u natuurlijk in de eerste plaats al door onze voorstellingen te bezoeken. Maar dat kan ook door het doen van een gift. Een gift aan Stichting De Veenfabriek kan voor u ook interessante fiscale voordelen opleveren. De Veenfabriek heeft de ANBI status Culturele Instelling. In 2012 is de Geefwet ingevoerd die het mogelijk maakt dat particulieren en ondernemingen culturele instellingen ondersteunen met giften die in mindering gebracht kunnen worden op het belastbaar inkomen of de winst van uw onderneming. Hierdoor maakt de Geefwet het voor u mogelijk om op een aantrekkelijke manier de Veenfabriek te ondersteunen.

Als u als particulier bijvoorbeeld een donatie doet van € 1.000 en u valt in het toptarief van 52% dan kost dit u netto € 350. Of als u bijvoorbeeld als ondernemer voor de inkomstenbelasting een periodieke gift doet van € 5.000 per jaar, kost dat netto ‘slechts’ € 1.750 per jaar.

Eenmalige gift Een eenmalige gift kunt u doen door het inschrijfformulier in te vullen, waarbij u ook een machtiging tot incasso kunt geven. Zelf overmaken kan ook, op bankrekeningnummer NL29 ABNA 0439921325 op naam van Stichting de Veenfabriek, onder vermelding van ‘donatie Veenfabriek’.

Een periodieke schenking bij notariële akte Wanneer u de Veenfabriek structureel wilt steunen, kiest u voor een periodieke schenking bij notariële akte. De schenking wordt gedaan in gelijke periodieke uitkeringen gedurende ten minste vijf jaar. Wanneer u zich heeft aangemeld als donateur voor een periodieke schenking sturen wij u een schenkingsvolmacht toe. De (notaris) kosten hiervoor worden niet aan u in rekening gebracht.

In de bijlagen leggen wij u in detail uit hoe het werkt

Meer informatie? Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Willem Hering, zakelijk leider bij de Veenfabriek, telefoon 071-3318053

Wij hopen van harte op uw steun!

De Veenfabriek

 

Word donateur

 

 

Klik hier voor het invulformulier

Klik hier voor de bijlage over de geefwet voor u als particulier

Klik hier voor de bijlage over de geefwet voor u als bedrijf