spel/research/zang Jacobien Elffers percussie/spel/muziek Paul Koek
tekst/research/eindregie Gable Roelofsen research/eindregie Romy Roelofsen

Een productie van Het Geluid Maastricht en de Veenfabriek.
In coproductie met Theater aan het Vrijthof en Castrum Peregrini.
Mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg en Stichting Melanie.

Een deel van de voorstellingen vindt plaats in het kader van: MY FRIEND. MY ENEMY. MY SOCIETY, een manifestatie van Castrum Peregrini over de maatschappelijke betekenis van vriendschap.MAART 2013  
21, 22 en 23 21:00 uur (21 maart première)  
locatie: Reuten galerie, Sint Servaasklooster 22, Maastricht

APRIL 2013
11
Venlo | Kamer voor Kunst, kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
12 Beegden | Koetshuis Landgoed Nederhoven, kaarten via mr Basten Batenburg 0475 - 573164 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
13 Heerlen | Woonhuis familie Ten Westenend, kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
25/26 Amsterdam | 20:00 uur | Huiskamer Leidsegracht 8, kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

MEI 2013
2/3 Bilthoven | 20:00 uur | Walter Maas Huis Gerard Doulaan 21, kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4/5 Amsterdam | 4/5 20:00 5/5 13:30 uur | Castrum Peregrini Herengracht 401, kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
10/11 Leiden | 20:00 uur | Kruitschip 20, Leiden | kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  

Over de voorstelling

Het Geluid Maastricht en de Veenfabriek presenteren

Gedeelde Kamers

De muziektheatervoorstelling Gedeelde Kamers maakt een tournee langs huiskamers in Nederland.
Binnenskamers en in eigen kring worden gevaarlijke ruimtes betreden, verhuis- en Pandora's dozen worden geopend, hele boekenkasten doorgespit, alle levels van enkele epische computerspellen doorlopen en tevens wordt de cake van de gastvrouw gegeten.

Actrice en zangeres Jacobien Elffers werkte afgelopen jaren zowel bij de Veenfabriek als bij Het Geluid Maastricht. Op haar initiatief werken deze muziektheatergezelschappen nu samen aan een voorstelling die gaat over over verschillende generaties en over hoe cultuur ons verbindt met verschillende tijden, plekken en met elkaar. Artistiek leider van de Veenfabriek Paul Koek speelt zelf mee en de makers van Het Geluid vergaarden op inmiddels beproefde wijze een nieuwe theatertekst door middel van het interviewen van vrienden en bekenden van beider organisaties.

“Als ik jou nu een verhaal vertel dan vertel ik jou dat verhaal omdat ik het uitgekozen heb, speciaal voor jou en dan wil ik nu even met jou, de ruimte en de tijd delen om dat verhaal aan jou te vertellen en dan ben jij het mij waard om dat verhaal aan te vertellen, dus ik communiceer niet alleen het verhaal, maar ook de aandacht die ik jou daarmee schenk.”